top of page

ELEKTRONIKUS ELLENŐRZŐ

DIGITÁLIS OKTATÁS

Technikai segítség

DKT (Digitális Kollaborációs Tér)

Étkezés

Felügyelet

BEISKOLÁZÁS (LEENDŐ ELSŐSÖKNEK)

Tájékoztatás beiratkozásról

Fontos tudnivalók

A Nemzeti Tehetségprogram „Hazai tematikus, tehetségterületekhez kapcsolódó táborok támogatása” kategóriában az „Alapítvány a Kondorosi Általános Iskolásokért” alapítvány „Táncoljunk a Körös-körül” címmel,  NTP-TÁB-20-0087 azonosító számon sikeres  pályázatával  64 fővel került megrendezésre a Szarvason található Ifjúsági Tábor területén, 2021. augusztus 15-től augusztus 19-ig. Segítő felnőttek: Pillárné Papp Katalin, Komárominé Sonkoly Ildikó, Vaskorné Horgosi Ilona, Szászné Mokran Beáta, Bojtos Károlyné, Micle Rozália, Gyulai Erzsébet, és Csomor Éva.

Rengeteg színes program várta a Holt Körös partján a táborozókat. A romániai Köröstárkányról érkező gyermekcsapat hamar barátságot kötött a kondorosi gyerekekkel. Sajnos a járványhelyzet miatt a szlovákiai Nagysallóról nem tudtak a gyerekek eljönni. 

Vasárnap a tábornyitás és zászlófelvonás után a gyerekek elfoglalták a szálláshelyet, majd „Az aranyszőrű bárány” c. mese szereplőinek kiosztására került sor. 

Hétfőn délelőtt kézműves foglalkozások (fakanálbábkészítés, csuhébáb készítés, karkötő szövés) várta a gyerekeket.

A köröstárkányi gyerekek és kísérőik a Szarvasi Mini-Magyarországot tekintették meg, valamint a Holt Körösön hajózhattak.

Délután a Kuttyomfitty Társulat „Betyárélet” c. csodás táncos előadását láthattuk.

 Kedden utunk és buszunk Kecskemétre vezetett, ahol a Népi Iparművészeti Múzeum kiállítását tekintettük meg. Sajnáltuk, hogy az esős időjárás miatt a Vadasparkot nem láthattuk, de helyette Szarvason a Körös-Maros Nemzeti Park csodálatos állatvilágát néztük meg.

Szerdán Sárkányhajózás várta a csapatunkat, mindenki a vízre szállt. Délután Ki Mit Tud-on vehettek részt a vállalkozó gyerekek, ajándék nélkül nem maradtak. Este bátorságpróba és szalonnasütés volt a program. Minden nap este táncházat tartottunk, és nagy erővel készültünk a táborzáró mese előadására. 

Csütörtökön főpróba, díszletrendezés, majd délután a szülőknek a mese előadása következett.  Nagy tapsot kaptak a táborozó gyerekek. Az előadás után  minden résztvevő a Kondorosi Varroda jóvoltából Százszorszép Néptánccsoport logóval ellátott fali tárolót, és a Tifi Dekornak köszönhetően nyakba akasztható kulcstartót vehettek át. 

Köszönetünket fejezzük ki a támogatóknak, akik a tábor megrendezéséhez, a táborozó gyerekek és felnőttek jókedvéhez nagyban hozzájárultak:

Alapítvány a Kondorosi Általános Iskolásokért, Kondoros Város Önkormányzata, Kondorosi Szlovák Önkormányzat, Kardosi Szlovák Önkormányzat, Kondorosi Varroda, Tifi Dekor, helyi vállalkozók, és végül, de nem utolsó sorban a táborozó gyermekek szülei.

Köszönjük az Emberi Erőforrások Minisztériumának anyagi támogatását. 

A 2.300.000,-Ft-tal biztosították  e színvonalas, élményekben, eredményekben gazdag tábor megvalósítását.

 

Összeállította: Csomor Éva

a Százszorszép Néptánccsoport

    vezetője

AZ „ALAPÍTVÁNY A KONDOROSI ÁLTALÁNOS ISKOLÁSOKÉRT” alapítvány

„TÁNCOLJUNK A KÖRÖS-KÖRÜL” CÍMŰ PÁLYÁZATA  MEGVALÓSULT. BEMUTATÁSRA KERÜLT AZ „ARANYSZŐRŰ BÁRÁNY” CÍMŰ MESE

 további részlet: https://www.youtube.com/watch?v=IcRKiiJdfmE

PÁLYÁZATI AZONOSÍTÓ: NTP-TAB-20-0087

ELÉRHETŐSÉG

66-388-632

CSENGETÉSI REND

5553 Kondoros,

Iskola utca 2/6. (Felső tagozat)  

Hősök útja 36. (Alsó tagozat)

0.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.

 

7:00-7:45
7:45-8:30
8:45-9:30
9:45-10:30
10:45-11:30

11:45-12:30
12:45-13:30
13:45-14:30

BÉKÉSCSABAI TANKERÜLETI KÖZPONT

5600 Békéscsaba,  Kiss Ernő u. 3.

​Tel: +36 (66) 795-215

Email: bekescsaba@kk.gov.hu

Tankerületi igazgató: Bánki András

Partnereink

nfu.jpg
emet_logo.png
EMMI-logo.png
ncsszi_logo.png
nea_logo.png
nemzeti_tehetseg_program_logo.png
ofi_logo.jpg
klebelsberg_logo.jpg
banner.png
nemzet_fejlesztesi_miniszterium_logo.jpg
bottom of page